dibuixant a p5

Visita a l’Escola Riu d’Or

L’any passat, (bé, era aquest any però el curs passat) vaig fer una visita als nens i nenes d’infantil de l’escola Riu d’Or. I a les seves mestres també, és clar!

Uns nens i nenes molt eixerits que coneixen al llop Pepito. El meu llop. El meu “altre fill” com jo li dic… Un fill que també té una altra mare. Compartim maternitat amb l’escriptora Maria Mercè Roca. Tal com explico sempre, ella s’inventa i escriu les històries, i jo les dibuixo.

Doncs el que us deia, el dia després del dia que es venen més llibres de l’any, vaig carregar els meus estris i cap a Santpedor a dibuixar Pepitos! Un per a cada classe. Vaig fer el llop Pepito amb cargols, coloms i peixos. Perquè aquest és el nom de les seves classes: els cargols, els coloms, i els peixos. Però com en són dues de cada, els han posat fins i tot colors! Si els voleu conèixer, entreu-hi.

Jo vaig treballar molt, sí: sis Pepitos. Però també els vaig fer treballar a ells…

mosaic fotos

Van dibuixar cargols, coloms, i peixos. Però… (sí, hi ha un però) tots a partir de la mateixa forma: una forma de gota. Aquesta va ser la meva proposta: convertir la forma de gota en: un cargol, un colom o un peix! Els vaig ensenyar com fer-ho. Els de P3 a partir de la forma fotocopiada. Els de P4 resseguint una plantilla amb la forma. I els de P5, ja ho podien fer solets, no?

Van sortir uns cargols, uns coloms i uns peixets re boniquíssims!!!

Gràcies escola Riu d’Or, mestres i nens per a convidar-me a passar un matí tan especial!!!

Que tingueu un curs d’allò més profitós i tranquil! Bon any!

 

No hi ha comentaris

Publicar un comentari