Tresor trobat!

L’he trobat, el tresor!!!

Ja fa uns quants dies. Ara no sé quants. Però quan el vaig tenir entre les mans (no era gaire gran), no el podía obrir! No tenia la clau… vaja.

Vaig provar amb totes les claus que tenia, res. Cap l’obria. He estat buscant claus per tot arreu: pels calaixos, obrint capses, dins els pots, sota els mobles, en els bolsos, fins i tot somniant-la,… Dies i dies (jo diria que més), però res de res. He buscat per fora i per dins.

I vet aquí! Tampoc era tan difícil, la tenia dins, la portava posada, dins meu.

la clau copia

La clau sóc jo! Només jo podia obrir el meu tresor. Fàcil!? Tot i que dit així sembla fàcil, no ho és tant. No és fàcil trobar el que tens a dins, el que t’agrada fer, el que et fa sentir bé, trobar-te a tu. Perquè tot i que m’agrada dibuixar, il.lustrar, sentia que em faltava alguna cosa. I el que hi ha dins el tresor és justament això. Us he de dir però, que he tingut una mica d’ajuda en aquesta recerca. Perquè encara que tots sabem el que ens agrada i el que sabem fer (més o menys bé), també és bo deixar-nos ajudar. L’ajuda es diu Deb. Els seus posts són les meves piles. Gràcies al seu “diario de verano“, m’he pogut “trobar” una mica més. I també gràcies a la seva guía “tu empresa handmade” m’atreveixo a obrir la meva petita botigueta (d’aquí molt poquet). Sempre m’ha agradat “jugar a vendre”.

De moment i per a començar, muntaré una petita paradeta a la Fireta. Ni us imagineu la il.lusió que em fa! El cap de semana del 13/14 al Konvent (Cal Rosal-Berguedà). Un espai únic, amb molt d’encant. Veniu-me a veure, el lloc us encantarà i a més hi haurà altres creadors i artístes boníssims!

Doncs això, de moment ja teniu el tresor obert, (ja tocava).Perquè pugueu veure què hi ha dins. O el que hi haurà d’aquí poquet. Per a la botigueta ja falta menys. Tot es va fent. Que com dèia l’àvia Teresa: “de mica en mica s’omple la pica”.

 

 

No hi ha comentaris

Publicar un comentari