moltes gràcies

Moltes gràcies!

Ara toca dir GRÀCIES!

Gràcies a TOTES les editorials, TOTS els editors, autors i gent en general del món del llibre o del que sigui que un dia van pensar en mi per a il.lustrar algun dels seus llibres, llibrets, contes, quaderns, revistes, jocs, cartells,…

(No puc dir noms, perquè ben segur que em deixaria algú, i em sabria molt greu)

Perquè sense ells aquesta web plena de llibres i d´imatges no hauria estat possible.

Us agraeixo a tots la oportunitat que em vàreu donar per deixar-me expressar, i sobretot la paciència que heu tingut alguns, en alguns moments.

Encara no sé, ni entenc perquè en el seu moment em vàreu triar. Perquè encara que no sigui ni la millor, ni la més ràpida (al contrari, ho sé), ni la més res, l´important és que gràcies a la vostra tria jo he pogut caminar, i fer una professió de la meva passió! Per això, un altre cop: gràcies!

I aquí una petita mostra del que he estat fent fins ara durant uns quants anys. Una foto d´alguns dels llibres que no són al prestatge. No és que no siguin prou importants per a mi (al contrari pobrets), ni prou dignes per a ensenyar-los (un altre cop pobrets), sinó perquè molts d´ells són llibres de text, per a l´escola, per aprendre, i ja han fet la seva funció. I tinc un prestatge petit! Per això, i com no els vull deixar de banda, els he fet aquesta foto (oi que fan bona cara?) i també els dedico aquesta segona entrada, també molt especial per a mi!

GRÀCIES!

 

foto llibres

6 Comentaris
 • Espirales de mil colores (Miriam)
  Publicat a 08:41h, 14 octubre Respon

  Enhorabuena Bernadette!! Gran trabajo! tanto tiempo dedicado y tantas ilusiones que hay detrás de tus publicaciones! A ver si puedo ver alguna un día!
  besazo
  Miri

  • Bernadette
   Publicat a 08:49h, 14 octubre Respon

   ¡Muchas GRACIAS Miriam!
   ¡Un beso!

 • Marta Fàbrega
  Publicat a 12:34h, 14 octubre Respon

  Per ser agraït de tot cor s’ en necessita un de ben gran.
  i tens tota la raó, l’ il.lustrador en necessita tantes d’ oportunitats d’ expressió….
  comparteixo el teu entusiasme i la idea il.lustrada pel “gràcies” és molt bonica
  i creativa…

  • Bernadette
   Publicat a 13:19h, 14 octubre Respon

   Oi que si? Gràcies pels teus comentaris Marta!
   De fet hi ha tantes maneres de donar gràcies… que se m´ha quedat curt!!!

 • Mercè Ros, Mercè Segarra i Georgina de Gemser Publications
  Publicat a 13:07h, 18 febrer Respon

  Bernadette, ens encanta la teva web, felicitats! Ens alegra molt que formis part dels nostres llibres, poder difondre’ls per tot el món i moltíssimes gràcies per compartir-ho amb nosaltres! Una il.lusió compartida és doble il.lusió!

  • Bernadette
   Publicat a 11:53h, 21 febrer Respon

   Gràcies a vosaltres!!! Estic molt contenta d’haver-vos conegut, i que poguem treballar plegades! Omplirem el prestatge de llibres!

Publicar un comentari