Estrena morena

Estrenem any!

Estrenem any!!!

Ja el tenim aquí! Nou de trinca! Tot un any per a estrenar, (“estrena morena” que dèiem de petits…) Per a omplir. Com ompliríem una llibreta nova: amb gargots, esbossos, dibuixos, molts dibuixos i colors! Amb il.lusions, ganes de fer coses, bones intencions, nous propòsits (que cadascú es faci la seva llista, jo ja tinc la meva!), esperances, optimisme, energia, força, … Tot el que volgueu.

Acaba de néixer! Amb només un dia de vida encara no podem saber com serà… Quina emoció!

L’hem de fer créixer. De la millor manera que sabem. Fent coses. Fent camí. Casdascú el seu. I cadascú al seu ritme, ni que sigui a ritme de tortuga… Trobar-lo no sempre és fàcil. Per això el meu desig per aquest any ben novet que comença és que tots anem trobant el nostre camí. Que anem trobant el que busquem, el que ens fa ser més feliços, el que ens fa ser més nosaltres mateixos.

I a vegades (només a vegades), no és tan complicat com sembla. Obrim bé els ulls, mirem bé… Potser no cal caminar gaire lluny.

Mirem al nostre voltant i aprofitem el que tenim.

Jo, sense anar gaire lluny, vaig trobar aquesta fulla-estrella tan especial. Havia caigut d’un arbre. Era tardor, i la gent les trepitjava pel carrer. Em vaig ajupir, la vaig recollir de terra (sense vergonya!) i me la vaig endur a casa. L’he tinguda entre llibres uns quants dies fins que ja ha estat prou plana. I l’he col.locada al costat dels meus dibuixos. Tenia una punta trencada. La podia haver enganxat amb photoshop, però no, no he volgut. Es queda així, perquè m’ha fet pensar: “les estrelles de cel”, es poden regenerar com ho fan les estrelles de mar?

Que tingueu un any ben màgic i ple de coses més que bones! Un any que suma 7, ha de ser un Bon Any per força! M’encanta el 7! És màgic, és de conte: les 7 cabretes, els 7 nans…

Que trobeu el que busqueu al 2014 ! I mireu bé! Ben segur que no és tan lluny!!!

 

 

 

4 Comentaris
 • lourdes
  Publicat a 11:30h, 02 gener Respon

  Doncs sí que m’has fet venir ganes d’estrenar-lo, la veritat. Gràcies!!!
  Aquesta web cada vegada té més de la teva màgia, de la teva sensibilitat…
  Mira! Un dels meus propòsits per a aquest any serà fer visites periòdiques a aquest espai teu, és bo per l’ànima!! I els tutorials de manualitats, preciosos i molt útils per als qui tenim canalla petita com jo. Endavant i fins aviat, guapa!!

  • Bernadette
   Publicat a 12:02h, 02 gener Respon

   Gràcies Lourdes!Per les teves paraules i pels teus ànims. Sou genials! Els millors!!! Petons pels tres!

 • Glòria
  Publicat a 15:43h, 02 gener Respon

  Preciós Bernardette!!

  • Bernadette
   Publicat a 16:29h, 02 gener Respon

   Gràcies Glòria! Els comentaris de professionals com tu a qui admiro, em fan molt feliç!

Publicar un comentari