follet pastís

1 any!

De tot això en fa un any!

Un any que l’ocellarru vola lliure per la xarxa.

Un any rebent comentaris positius sobre aquesta web que em fan sentir més que contenta i em carreguen d’energia!

Amb només unes quantes coses fetes i moltíssimes altres encara per a fer. Tot es farà. Mica en mica. Després d’una l’altre. Perquè la feina no es pot acabar mai. No s’hauria d’acabar mai! Sempre hi ha d’haver coses per a pensar, per a imaginar, per a provar, per a crear, per a fer. Sempre.

La que toca ara és anar a buscar el tresor. I noticia!!! He trobat el mapa!!!!! M’ha arribat una ampolla amb missatge (molt típic), però via piscina enlloc de via mar (això ja no és tan típic).

Aquesta no me l’esperava. No sabia que els missatges també poden arribar d’aquesta manera. Tampoc sabia que era tan complicat treure’ls de l’ampolla. I el que NO SÉ és desxifrar-los. Però mira, jo per si de cas, he agafat l’ampolleta, l’he destapada, he tret el paper-mapa amb dificultats i un ganxet (aquesta eina és màgica, serveix per moltes més coses de les que es pensa), i me l’he mirat. I de moment ja està.

Ja veurem si me’n surto. Si trobo el tresor. Si el podré obrir quan el trobi. Què hi haurà dins (potser res, o potser molta sorra). Total, que aquest estiu em tocarà fer de pirata!

missatge ampolla

No hi ha comentaris

Publicar un comentari